STEMMER GITAREN: Egil Hegerberg spilte den tittel sangen JO! fra det nye albumet med samme navn. FOTO: Thomas Bløndal
Radiosending

På helsa løs

Hvorfor svetter man i rompa? Kan man få klamydia i øyet? I dagens utgave av På helsa løs får vi svar av lege og komiker Jonas Bergland som svarer på spørsmål vi ikke tør å spørre legen vår om.
Torsdag, 27 april, 2017 - 14:36

Vilde Aamot og Kristine Brunvand er programledere i en stappfull sending av På Helsa løs. De får blant annet besøk av komiker Anna Kompelien som underholder studio med en stand-up opptreden og Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil, kommer innom for å spille en sang fra den nye platen sin.

Vi finner også mer ut om humorforskjeller da vi får besøk av en franskmann, en marokaner og en svenske for å finne ut om det er store forskjeller når det kommer til hva man synes er morsomt.  

Produsent: Maria Andersen

Tekniker: Kristine Aas

Programledere: Vilde Aamot og Kristine Brunvand

Reportere: Julia Kaasa og Thomas Bløndal

Reaserchere: Beatriz Neves 

Emneord: 
Tags: 
For niende gang har journaliststudentene ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) undersøkt pressefrihetens kår rundt i verden.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:19
Abdul Merzai (55) får daglig trusler for sitt journalistiske arbeid. Nå ser journalistens fremtid mørkere ut enn noen gang tidligere.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:15
Halvparten av befolkningen i Etiopia er analfabeter og kun en av ti har internett.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:14
Colombianske journalister blir møtt med trusler. Landet ligger på 129. plass i verden når det gjelder pressefrihet.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:13
Mohammad Abdelmaguid ble svartelistet og nektet inngang til Egypt. Likevel sluttet han aldri å kjempe for et bedre Egypt.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:12
Reportere uten grenser plasserer Norge på førsteplass, når det kommer til pressefrihet. Polen havner på 54. plass. Journalist Henryk Malinowski er svært uenig i rangeringen.
Torsdag, 18 mai, 2017 - 09:11