Elever fra Lønnebakken skole fikser studentenes sykler på Blindern. Foto: Astrid O. Dalsberget

Pop-up sykkelverksted

Bymiljøetaten i Oslo ønsker at flere studenter skal sykle, også når vinteren kommer. Tirsdag arrangerte de pop-up sykkelverksted på Blindern sammen med Framtiden i våre hender.
Onsdag, 18 oktober, 2017 - 13:15

På Frederikkeplassen på Blindern er det flere studenter som har stilt seg i kø med syklene sine. På pop-up sykkelverkstedet som ble arrangert for første gang på UiO kan man få byttet fra sommerdekk til vinterdekk, smøre kjedet, eller sette på en lykt nå som vinteren nærmer seg.

Les mer: Har du godkjent sykkel? 

Sykkelverkstedet er et samarbeid mellom Sykkelprosjektetet i Oslo, som er underlagt Bymiljøetaten, og Framtiden i våre hender. Hans Erik Møller, som er leder for Oslos studentlag i Framtiden i våre hender, gjør sitt for å redde syklister fra en bot på 900 kroner.

 

 

Emneord: 
Tags: