Ava Moe Fjeldstad har hele livet vært glad i å sminke seg.

Et liv i feil kropp

For ett år siden var alternativet å komme ut som transseksuell eller å ta sitt eget liv.
Fredag, 22 september, 2017 - 13:09

21 år gamle Ava Moe Fjeldstad fra Tønsberg er biologisk født mann, men føler seg som en kvinne.

Siden sommeren i fjor har hun gjort drastiske endringer i livet, noe som har ført til at hun har mistet kontakt med flere familiemedlemmer. Faren tilhører den kristne menigheten Smiths venner, noe som ikke har gjort situasjonen lettere.

I tillegg støter hun stadig på utfordringer i samfunnet, utfordringer som ikke er vanlig for andre. 

– Jeg gledet meg til å få nytt bankkort da jeg fikk bytte navn. Men banken utstedte et kort med både mitt gamle og nye navn i tillegg til mitt forrige bilde. Det førte til at jeg var nær å bli poltianmeldt for bruk av falsk identitet, forteller Fjeldstad. 

 

Emneord: 
Tags: