Skuespillerene Mads Eldøen og Camilla Frey på scenen under den romatisk-komedie inspirerte forestillingen ``da de møttes`` Pressefoto: Det Andre Teateret

Oslos største (og eneste) improvisasjonsteater til statene

Det Andre Teateret feirer femårsjubileet sitt med en USA turne.
Tirsdag, 1 november, 2016 - 11:28

Det improvisasjons-baserte teateret har blitt en suksess etter at de startet opp i 2011. Etter at de fikk gode publikumstall har de stadig invitert utenlandske improvisasjonskompanier. Sammarbeidet har tydligvis gitt mersmak; nå drar en stor del av ensamblet til USA, blant annet med forestillingen nært sagt Ibsen - ett stykke Ibsen kunne ha skrevet. Publikum bestemmer tittelen, også ruller det videre derfra.


Skuespillerene går helt inn i rolle selv om de spiller en mer eller mindre fjåsete ibsen-variant av en forestilling. Pressefoto det andre teateret

 

Fra 28.november til 10.desember skal det travle teateret besøke New York, Atlanta, Los angeles og San Fransisco. De ønsker å vise frem deres egene konsepter. Ensamble medlem Ingvild Haugstad gleder seg stort. - Det veldig kult å kunne spille på vennskaps-teateretene våre i USA. Jeg gleder meg til å reise rundt med ensamblet og til å vise frem forsetillingene våre. Det blir spennende!

 

 

Emneord: 
Tags: