Politiet har anholdt gjerningsmannen for knivdrapet i narvik. Foto: Public domain.

Student drept i Narvik-knivdrap

To menn ble tirsdag ettermiddag knivstukket i Narvik.
Onsdag, 2 november, 2016 - 08:58

Den 23 år gamle siktede mannen i knivdrapet på Narvik erkjenner straffskyld, melder avisa Fremover. Politiet bekrefter at avdøde er 22 år fra østlandet og mannen med skader er 20 år fra Harstad. Begge studerer ved universitetets avdeling i Narvik. Tiltalte blir varetekstfengslet i fire uker.

Tirsdag kveld ble det meldt om en væpnet politijakt i Narvik. Jakten startet med en melding om en bilkræsj i en fjellvegg. Da politiet kom til åstedet var to menn skadet med kniv.  Den ene mannen omkom og den andre ble fraktet til sykehuset. Gjerningsmannen flyktet fra åstedet med en stjålet bil.

Like før klokken ni meldte gjerningspersonen seg på Narvik politistasjon. Alle de involverte er i tjueårene. Den midlertidige siktelsen er kroppsskade med døden til følge. Man vet ikke noe om de involvertes relasjon. 

Emneord: 
Tags: