Fikk ikke tillit: Daniel Sturridge ble sittende på benken hele kampen. FOTO: Flickr/Dean Jones

Liverpool i flytsonen

På lørdag slo Liverpool West Ham 4-1, og sikret med det sin tredje strake seier.
Mandag, 6 november, 2017 - 10:54

Manager Jürgen Klopp var fornøyd etter kampen, og trakk spesielt fram Roberto Firmino etter kampen. Klopp uttrykte også at han var fornøyd med måten laget har slått tilbake etter Tottenham-tapet 22. oktober.

– Dette er en fantastisk uke for oss. For to uker siden var jeg ikke langt unna [på Wembley] og følte meg ganske annerledes, men nå har vi respondert på det veldig godt. Vi visste etter Tottenham-kampen at vi var dårlige. Tottenham var åpenbart gode, men vi var hovedårsaken til det resultatet, så vi ville slå tilbake og guttene gjorde det med veldig, veldig gode resultater, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen, til liverpoolfc.com.

Salah i storform

Mohamed Salah fortsatte storspillet mot West Ham og scoret to mål. Midtbanespilleren har nå 12 mål på 17 kamper, og er med det Liverpools toppscorer denne sesongen. Flere engelske aviser hyller Salah etter kampen for spillet denne sesongen, skriver liverpool.no.

Flere endringer i laget

4-4-2 var formasjonen de røde gikk for, en formasjon Liverpool ikke har brukt tidligere under Klopp. Det var flere endringer i elleveren til West Ham-kampen. Lovren ble henvist til benken etter flere svake opptredener, og estlenderen Ragnar Klavan fikk dermed starte for første gang på en stund. Alex Oxlade-Chamberlain fikk også sin første ligakamp fra start for de røde. Sadio Mané var også tilbake etter noen kampers skadefravær. Flere supportere rynket også på nesen over kapteinsvalget til Klopp. Simon Mignolet fikk sin første kamp med kapteinsbåndet, ettersom Jordan Henderson var ute med skade og visekaptein Milner satt på benken.

Tre strake

Scouserne er i god form for tiden. Siden fadeseresultatet mot Tottenham 22. oktober har Klopps menn klart å slå tilbake med tre strake seire, mot Huddersfield, Maribor og West Ham på lørdag. Neste kamp er det Southampton som står for tur, og det gjenstår å se om Liverpool klarer å fortsette seiersrekken.