JULESTEMNING: Kortado synger jule inn. Foto: Louise Krüger

Storstilt julekonsert i Grønland Kirke

Søndag kveld inviterte Kortado til sin første konsert av totalt tre førjulskonserter som spilles i Grønland kirke.
Onsdag, 29 november, 2017 - 10:08

Til tross for regn og grått vær ute, var det ikke tvil om at Kortado klarte å dra igang førjulsstemningen. Grønland Kirke var søndag kveld fylt til randen av spente publikummere som hadde sikret seg billett til kveldens utsolgte konsert. 

Kortado er Oslos største popkor, og har over 100 mannlige og kvinnelige korister. 

Fikk billett i siste liten

Marthe Mortensen Bjartveit var en av de som hadde funnet veien til Grønland Kirke søndag kveld. Bjartveit har sett Kortado en gang før, på Elvelangs, men syntes stemningen i kirken var noe helt annet:

- Det er noe mer hele følelsen her inne. Det er jo en fantastisk fin kirke! I tillegg blir det ekstra magisk når koret er såpass variert med så mange forskjellige stemmer. Jeg har sunget i kor før, og nå får jeg nesten lyst til å begynne å synge igjen!, ler Bjartveit. 

Hun fikk tilbud om å kjøpe en billett av en venninne, og hadde egentlig ikke hørt om konserten før hun fikk tilbud om å være med:

- Jeg er glad jeg ble med. Dette har vært en veldig bra avslutning på helga. 

Helt utsolgt 

Konsertene, som stort sett har vært annonsert på Facebook, ble raskt utsolgt — allerede tre uker før den første konserten var både søndag kveld og mandag kveld utsolgt. 

Da det ble lagt ut ekstrabilletter ti dager før konserten, ble også disse revet vekk. 

Den siste konserten spilles ikveld klokken 19:30. 

 

 

Emneord: