Disse barnehagestudentene lot seg ikke be to ganger.

Yngve leier ut hoppeslott: — Det å få være litt apekatt er bare bra

For 15 år siden fikk Yngvar Gregersen nok av hardkjøret i konsulentbransjen, og sa opp jobben. Nå jobber han i en bedrift som blant annet leverer hoppeslott til arrangementer for barn og voksne. 10. oktober sto OsloMet på kundelisten, i anledning Verdensdagen for psykisk helse.
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 21:27

— Behovet for aktiviteter som dette er stort for voksne også! Folk jobber så hardt og trenger å finne på noe morsomt iblant, forteller Gregersen.


Yngvar Gregersen.

Spent på om studentene vil tørre å leke seg

Tror du det senker stressnivået å leke i hoppeslott?

—  Det er det ikke tvil om! Det å få være litt apekatt er bare bra. Når det er snakk om målgruppen her i dag så sitter nok det å skulle utfolde seg og leke litt lenger inne for noen. Man er kanskje litt forknytt av hele livet.

—Tenker du at det gjelder kun studenter, eller alle i denne alderen?

— Ikke generelt som student, men i denne alderen. Når man er mellom 19 og 25 år så er man ganske presset. Man lever i en verden der mange ting er uvisst, og hvor man samtidig skal prestere noe så inni granskauen. Det å bli presset fra så mange kanter kan nok være en forklaring på hvorfor mange unge sliter med psykisk helse, sier Gregersen.


Et «bungee run» går ut på at man løper så fort man klarer før man blir dratt tilbake av strikken.