Pepperkakebaking knytter studenter tettere sammen

Midt i eksamenskjør og førjulsstress arangerer SIO gratis pepperkakebaking for studenter.
Torsdag, 29 november, 2018 - 16:25

Midt i en hektisk eksamen- og førjulsperiode ønsker SIO å bidra til at studentene kan senke skuldrene og puste litt ut, i en ellers hektisk studiehverdag. 

Arrangementet lokket til seg både lokale studenter og internasjonale studenter som ønsket å bake pepperkaker.

 

Skaper en hyggelig førjulsstemning

Gry Johnsen, kokk på Seilduken spiseri stod for utdeling av både peperkakedeig, mel og former under tirsdagens arrangement. Hun sier arrangementet er rettet mot de som har tid midt opp i eksamensstresset for å skape en hyggelig stemning blandt studentene. 

– Det er en fin mulighet for at studenter fra forskjellige fagfelt å møtes, samtidig som det er et arrangement som tiltrekker flere ann bare studenter. Vi ser også deltakelse fra internasjonale studenter. 

Hun forteller videre at den internasjonale deltakelsen bidrar til å gjøre arrangementet noe flerkulturelt, noe hun ser som positivt. Julen er også kjent som en tid hvor mange kjenner på følelsen av ensomhet, og SIO ser drfor på dette som en mulighet til å knytte studenter tettere sammen.