Adrien Rabiot (i midten) kan forlate PSG på gratisovergang til sommeren. Foto: Nicolas DUPREY/ CD 78

Kontraktsforlengelse på tynn is

Isfronten mellom fotballspilleren Adrien Rabiot og klubbledelsen i PSG ser ikke ut til å bedres. Det minsker mulighetene ytterligere for en enighet om kontraktsforlengelse.
Onsdag, 20 mars, 2019 - 14:32

Det ser ikke ut til at Adrien Rabiot og ledelsen i den franske fotballklubben Paris Saint-Germain (PSG) blir enige om en ny kontrakt for spilleren. Uenighetene som har holdt spilleren ute av laget de siste tre månedene ser ikke ut til å bli løst innen sommeren. Nå har også Rabiots mor blandet seg inn i konflikten.

– Sønnen min er en fange i PSG, uttalte Rabiots mor til L’Équipe.

Hvis spiller og klubb ikke kommer til enighet om en ny kontrakt før sommeren står Rabiot fritt til å velge en ny klubb neste sesong. PSG vil da miste spilleren på en gratisovergang, og gå glipp av salgsinntekter.