Grorud snublet i viktig opprykkskamp

Ved seier over Asker på lørdag kunne Grorud tatt et langt skritt mot opprykk. I stedet røk de på et knepent tap.
Tirsdag, 15 oktober, 2019 - 14:59

Kampen om opprykk til OBOS-ligaen, norsk fotballs nest høyeste nivå, tilspisser seg. Det var duket for toppkamp da formlaget Asker tok turen til Grorud for å møte tabellederen med samme navn. Grorud har ledet ligaen lenge, men har opplevd tungere tider utover høsten. Kun én seier på de siste fem kampene har gjort at konkurrentene har innhentet forspranget Grorud hadde opparbeidet seg. Asker sto derimot med fem strake seiere før oppgjøret på lørdag. 

Kampen endte med en knepen 2-1 seier til Asker. Dermed har Grorud kun ett poeng forsprang før de to siste kampene. Grorud-trener Eirik Kjønø var imidlertid stolt av spillerne sine etter det bitre tapet på lørdag. 

*Vi gjør oppmerksom på at det i videoen kommer frem at Grorud-trenerens navn er Eirik Kjølø. Dette er en feilskriving, det riktige navnet er: Eirik Kjønø*