Kasper Toft Jørgensen gleder seg veldig til åpning om tre uker. Foto: Henriette Marvik Berg

Her åpner Oslos nye Irish Pub

To etasjers pub åpner 1. november på det sentrale knutepunktet Majorstuen.
Mandag, 14 oktober, 2019 - 10:04

Kirkeveien 64a har siden september 2019 vært i full oppusning da det skal komme en ny, stor pub i første etasjen til Majorstuhuset. Vi har vært i kontakt med den markedsansvarlige (COM) for The Old Irish Pub i Norge, Kasper Toft Jørgensen.

The Old Irish Pub har allerede syv puber i Norge, der to av dem er i Oslo, så hva vil gjøre denne puben annerledes fra de andre, spør vi Jørgensen.

– På denne puben vil det være mye live konserter. I første etasjen skal det være autentisk musikk hver kveld fra ni til tolv. I helgen åpner vi andre etasjen i tillegg. Her skal vi også ha live konserter, men med noe mer trøkk. I helgene vil vi holde åpne til klokken 03:30, sier han.

Jørgensen mener det er på tiden å bringe en pub til Majorstuen, og interiøret er inspirert av lokasjonen.

– Dette er et særpreg vi har på alle pubene våre. Det er viktig at hver pub har inspirasjon fra hvor puben ligger. Eksempelvis vil denne puben ha preg av at den ligger så nærme T-banestasjonen, vi vil ha skrift på veggen som «next stop», og lignende.

Hva er deres forventning til puben?

– Vi ønsker et bredt publikum, i hovedsak ønsker vi en målgruppe mellom 25 til 60 år, men vi har åpent for alle over 20 år. Konseptet er «litt mer av alt», så vi håper det kan passe til flere, svarer Jørgensen.