Simens Isbar reiste fra Trondheim for å delta i NM i gelato. Foto: Lukas Kristiansen
NM i gelato

Blåmuggost-is til EM

Onsdag 30. oktober vant Frode Stavran norgesmesterskapet i gelato. Han skal representere Norge i EM i 2021.
Torsdag, 31 oktober, 2019 - 15:20

Onsdag var det duket for NM i gelato på Skullerud. Elleve deltagere fra flere byer i landet hadde kommet for å delta.

Hver deltager skulle lage 6 liter is på 30 minutter. Gelatoen ble dømt på smak, kreativitet, struktur og presentasjon. Fredrik Slettebø Thapper, fra Primulator, var glad for den store deltakelsen i konkurransen.

– Vi hadde et tak på tolv deltakere og det er elleve som har meldt seg på. Dette er jo et nytt konsept som er på vei oppover til Norge. Vi var spent selv, men er overveldet over hvor mange som faktisk har ønsket å være med, sier Thapper.