OSI friluft holder åpningsmøte på Blindern. Foto: Marthe Laurendz Jensen

Ny forening for de som liker friluftsliv

Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) åpner i oktober en ny studentforening med tema friluft.
Onsdag, 16 oktober, 2019 - 15:33

25. september arrangerte OSI friluft oppstartsmøte på Domus Atletica, Blindern. Der presenterte de sine planer om hvordan foreningen skal driftes og hva medlemmene kan forvente av tilbud. 

- Vi vil arrangere turer med forskjellige vansklighetsgrader slik at alle skal ha noe de føler de kan være med på, sier foreningsleder Vilde Tengesdal. 


Rommet fylles opp når OSI friluft skal i gang med åpningsmøte. Foto: Marthe Laurendz Jensen

Det var tydelig at en slik forening var ønsket hos studentene. Rommet der møtet ble avholdt var stapp fullt av innhentede stoler, og noen måtte stå eller sitte på gulvet for å få plass. 

Tengesdal er veldig fornøyd med oppmøtet.

- Det kom mye fler enn vi forventet!

47 stykker har allerede meldt seg inn.

Første tur i oktober

Den 27. oktober vil første tur i Friluftsforeningen arrangeres. Lederne forteller at det vil bli en lavterkseltur der alle skal kunne være med.

- Vi håper så mange som mulig kommer.

Førstemann til mølla-ordning

I videre turer vil det være ulike turer for alle interesser.

- Det er begrenset hvor mange plasser hver tur har, så det vil bli førstemann til mølla. Vi vil allikevel legge til rette for at så mange som mulig skal få kunne være med hvis det er høy etterspørsel, sier Vilde Tengesdal. 

Alle kan være med

Det er ingen regler for hvem som kan og ikke kan være med i foreningen. Man behøver ikke å være student. Det eneste man må gjøre er å betale treningsavgift til OSI og medlemskap i foreningen, som blir på 470 kroner i halvåret.