Stort tap for Bygdø Monolitten

Forutsetningene om en jevn og spennende kamp endret seg fort.
Mandag, 4 november, 2019 - 15:45

Førstedivisjonslaget Bygdø Monolitten Idrettslag (BMIL) har så langt oppnådd gode resultater denne sesongen, med tre seiere og ett tap. I helgen tok de i mot Lyn på sin egen hjemmebane, Skøyenhallen. Lyn har også gjort en svært god sesong, og er blant topp tre i 1. divisjon.

Etter første omgang i lørsdagens kamp var stillingen 1-0 til Lyn. Andre omgang ble noe røffere, og mot slutten av omgangen hadde både BMIL og Lyn blitt tildelt tre utvisninger hver. Stillingen var 6-0 til Lyn da tredje omgang startet. 

BMIL ga seg ikke og tok opp kampen siste omgang. Truls Havre skårte BMIL sitt første mål, syv minutter inn i tredje omgang. Kampen endte med 8-1-seier til Lyn.


Lyn i jubel etter skåring. Foto: Henriette Marvik Berg

Forventet en jevn kamp

Johnny Wallenius kom inn som ny trener for herrelaget til BMIL i mars, og dette var hans første kamp mot Lyn. Siden første trening har han hatt klare forventinger og mål for spillerne. 

– Vi har alltid et mål om å vinne, og det beste vil jo være om vi knuser Lyn. Selv om vi ikke var helt fornøyd med forrige kamp har vi gjort en bra sesong foreløpig og forventer en jevn kamp i dag, sa Wallenius før kampen mot Lyn.

 

 

 

 

Emneord: