På Kafe Eva i P48 på OsloMet, har de allerede pyntet til jul.
Jul

Julen nærmer seg OsloMet

Snart kan du forvente deg julepynt over hele OsloMet.
Torsdag, 21 november, 2019 - 13:22


Foto: How I see life (CCBY 2.0 Flickr)

Innen første desember kan du forvente deg juletrær i flere av OsloMet sine bygninger. Kathrine Larsen, husøkonom ved OsloMet, forteller at de skal sette opp juletrær i åtte av OsloMet sine bygninger her i Oslo.

Trærne vil bli pyntet og satt på julelys, for å skape den gode stemningen. Hun  forteller videre at planen er å få alt klart til 1. desember. De har derfor satt av 27., 28. og 29. november til pyntingen. 

Studentbygget P52 vil i tillegg få julestjerner i vinduene. Dette vil være med på å skape en god atmosfære for elevene som forbereder seg til eksamen. Larsen kan også meddele at studentparlamentet har ønsket seg et enda større juletre. Dette er noe de jobber med å få ordnet. 


Her står gløggen allerede framme. Foto: Eira Egner

Kafe Eva i P48 har allerede pyntet til jul. Ziva, som jobber i kafeen, sier at folk smiler ekstra stort etter at de pyntet til jul. 

– Folk blir skikkelig glade av julepynten. Det er første gang vi har pyntet så tidlig. 

Ziva forteller videre at pynten har vært oppe ca. en uke. De valgte å pynte tidlig i år, og har allerede begynt salget av gløgg og pepperkaker.

– Jeg elsker julepynt. Det at de har pyntet her, gjør meg skikkelig glad, sier Vedis Einarsdottir, som handler i Kafe Eva.

 

 

Emneord: