Skjermdump: Finn.no

Leier ut leiligheten gratis i jula

Siden det i 2016 ble mulig å be om, og tilby hjelp til jul via FINN torget, har over 600 nordmenn benyttet seg av tilbudet.
Mandag, 25 november, 2019 - 18:00

Mellom 1. november og 31. desember i år kan man opprette annonser i de nye kategoriene «Hjelp til julegaver» og «Tilby julefeiring» på Torget. Kategoriene er kun tilgjengelige i denne perioden og skal gjøre det lettere for personer som trenger hjelp, eller som vil hjelpe, står det på Finn.no sin pressemelding. 

Linn Therese Ludvigsen er én av de som tilbyr hjelp. Derimot skiller hun seg ut da hun velger å leie ut hele leiligheten sin til jul. Hun har allerede fått mange henvendelser, og over 16.000 visninger på annonsen. 

– Jeg tenker ofte på at jeg burde gjøre noe bra for noen andre. Har tenkt på det i mange år, og hatt mange forskjellige ideer, men så har det liksom bare blitt med tanken.


Linn Therese Ludvigsen leier ut leiligheten sin gratis på Finn i jula. Foto: Privat

Videre forteller Ludvigsen at hun håper hun kan hjelpe andre som er i vanskelige situasjoner.

– Det skjer mye negativt rundt om, og det er mange som er i forskjellige utfordrende situasjoner i livet. Jeg kan på ingen måte hjelpe alle, men håper at jeg kan gjøre godt for noen. Det er mange som har inspirert meg med gode gjerninger, så kanskje jeg også kan bidra til å inspirere andre, sier hun.

Er du redd for at ting kan bli stjålet eller eventuelle hærværk?

– Det er jo en tanke som slår meg, men så velger jeg å tro på at de fleste mennesker er gode og velger å behandle mine ting med respekt og la de stå igjen, sier Ludvigsen.

– Folk må ta konsekvensene av egne valg, og jeg må velge å stole på at de tar de rette avgjørelsene, påpeker Ludvigsen.

Journalen har vært i kontakt med kommunikasjonsrådgiver i Finn, Adéle Cappelen Blystad, som forteller at de synes det er fint å se givergleden blant folk.

«Det er så fint å se at folk møtes på FINN og bruker de mulighetene som finnes til å hjelpe hverandre. Det er kjempeflott at så mange tilbyr seg å hjelpe andre, og at mange av de som trenger hjelp også får det. Så vi håper selvfølgelig at annonsemulighetene bidrar på en positiv måte i førjulstiden,» skriver Blystad.

Emneord: