Norges Fotballforbund (NFF) ønsker flere divisjoner med færre avdelinger. Foto: Tommy Flatby.

Ny divisjon rammer breddeklubbene hardt

NFF ønsker å innføre en 10. divisjon i Oslo fotballkrets. For enkelte lag blir dette fatalt.
Onsdag, 27 november, 2019 - 10:14

Korsvoll IL har lag i 5., 6. og 7-divisjon. Grunnet de nye fellesbestemmelsene for seriespill i Oslo fotballkrets, risikerer samtlige av Korsvolls lag å rykke ned neste sesong. Korsvolls nye hovedtrener, Jan Solland, mener at klubbene i de lavere divisjonene blir for hardt rammet.

Endringene kommer som en konsekvens av NFFs ønske om å innføre en ny divisjon. Ved å danne en 10. divisjon kan de redusere antallet avdelinger i de forskjellige divisjonene. Før innsettingen av den nye divisjonen, blir det nødvendig å flytte andre lag lenger ned i seriesystemet.