Det ble trøbbel i luften og flyet måtte vende tilbake til flyplassen. Foto: Sigmama/Flickr.com (CC BY 2.0)

Fly slapp ut drivstoff over skole

Fly skal ha hatt motorproblemer kort tid etter avgang fra LAX.
Onsdag, 15 januar, 2020 - 14:20

17 barn og ni voksne ble lett skadd etter at et Delta-fly dumpet drivstoff over en skole, melder Reuters. Flyet hadde tatt av fra Los Angeles International Airport på tirsdag og satt kursen mot Shanghai. I luften fikk flyet motorproblemer og var tvunget til å dumpe drivstoffet for å redusere vekten. De avbrøt flyvningen og vendte tilbake til flyplassen.



En video fra hendelsen viser hvite striper som slippes ut fra flyet. Det skal være drivstoffet. VG informerer i en video at ifølge NTB skal 60 personer ha blitt behandlet etter utslippet. Ingen var alvorlig skadet.

Emneord: