Norwegian ansatte er redde for jobbene sine når selskapet går inn i en turbulent tid. Foto: Norwegian

Lønnsommere på NAV enn å gå til konkurrenten

Norwegian ansatte er redde for jobbene sine. Å gå til konkurrenten er ikke et alternativ.
Onsdag, 25 november, 2020 - 15:34

Ansatte i Norwegian blir permittert og går inn i en usikker tid.

FriFagbevegelse har sett en kontrakt hvor en styrmann direkte ansatt i Wizz Air har 1100 euro i måneden, som tilsvarer nesten 12.000 kroner i månedslønn. Arbeidstiden er 40 timer i uka, ifølge Dagsavisen.

Det er ikke bare lønnen i Wizz Air som får dem til å holde med Norwegian. Den anonyme ansatte i Norwegian som journalen har snakket med sier – Det er veldig god dugnadsånd i selskapet. Det er kanskje det beste med hele selskapet at det er mer som en vennegjeng, enn som en jobb.

Emneord: