Josefine Frida Pettersen har fått landsdekkende oppmerksomhet for NRK-serien SKAM. Foto: NRK

Skam-stjerne i ny musikal

Josefine Frida Pettersen (20), som er mest kjent som den fiksjonelle karakteren Noora, skal spille Samantha Fox på Trøndelag Teater.
Onsdag, 2 november, 2016 - 11:04

Skuespilleren fra skuksesserien Skam er snart aktuell med  “Robin Hood rai-rai i Sheerwood skogen“ på Trøndelag Teater. Musikalen har premiere 11.januar på hovedscenen. Josefine sier til adressa.no at hun er kjempe nervøs, men også at hun gleder seg.

-  Jeg er veldig glad i teater, og har sett nesten alle forestillingene på Trøndelag Teater mens jeg har bodd i Trondheim. Derfor ble jeg kjempeglad da Mads Bones tok kontakt, og ville ha meg med. Dette er veldig stort for meg og veldig stas, sier Pettersen til Adresseavisen, som er de første som pratet med Josefine om musikalen.

 Musikalen skal inneholde musikk av blant andre Åge Aleksandersen, DDE og Terje Tysland.

– Jo da, jeg har hørt mine doser med trønderrock, så det skal nok gå bra, forteller hun til lokalavisen.

Pettersens rolle skal være en mørk og mystisk Samantha Fox, en av de lovløse i Sheerwood skogen. Regissør og manusforfatter, Mads Bones sier til NRK at man får forklaringen på hvorfor rollefiguren skal hete Samantha Fox når man ser stykket.