Foto: Flickr/TusenFrydAS

Tusenfryd er tilfreds med jubileumssesongen

Ein sesong med strålande sommarvêr har ikkje sett ein stoppar for besøkstala til Tusenfryd.
Tirsdag, 16 oktober, 2018 - 14:04

Årets sesong er den 30. i rekka på Tusenfryd. Ny VR-attraksjon kan ha mykje av æra for den gode sesongen.

– Det har vore ein ganske god sesong, til tross for det fine sommarvêret. Eg trur vi mista om lag 20.000 gjester som følge av at folk heller valde strand- og båtliv i sommar, seier markedssjef Erik Røhne Andersen. 

Han fortel at årets resultat er om lag det same som fjoråret, med rundt 450.000 besøkande.

VR-briller reddar sesongen

Ein ny attraksjon med VR-briller trur han har gjort eit positivt utslag på gjestane. 

– I år har vi hatt ei nyheit med VR-briller på ei eksisterande berg og dalbane, Western Expressen. Den har nok hjulpe oss til å kompensere for dei gjestane vi mista i det varme sommarvêret, fortel Andersen. 

Det går no mot slutten av sesongen, og i desse dagar er det halloween-tema i parken. 

–For tredje året på rad har vi halloween i parken. Halloween-konseptet starta i haustferieveka og varer fram til vi stenger portane for årets sesong. Vi tykkjer dette konseptet har vore ein suksess. No kan vi tilby noko til heile familien, sjølv etter høgsesongen. 

 

Emneord: