SOSIALT SPILL: På House of Nerds møtes kompisene Carlos Nuñez, Håkon Solberg og Robert Bårli-Hansen for å diksutere kampene og spille sammen.

Samles for å se Worlds

Verdensmesterskapet i spillet League of Legends er underveis i Sør-Koreas fire største byer. Fans i Norge følger spent med på direkten gjennom strømmingsgiganter på nett.
Mandag, 15 oktober, 2018 - 15:15

‘Worlds’, verdensmesterskapet i spillet League of Legends, er nå midtveis i turneringen. Worlds foregår i Sør-Koreas fire største byer, der 24 lag kjemper seg mot finalen den 3. november.

I Berlin sitter norske Even Rodahl og dekker kampene på direkten for spillprodusenten Riot Games, som står bak League of Legends.

– De 16 beste går videre til et gruppespill, hvor de deles i fire grupper. Etter seks kamper går de to beste lagene til sluttspillet. I år blir finalen spilt i byen Incheon, forklarer Rodahl.

I Norge følger noen av landets fremste spillere, Carlos Nuñez og Håkon Solberg, med på kampene, som sendes direkte på nettes strømmingsgiganter.  

– Jeg heier på to lag. Det første, kinesiske Royal Never Give up, er det jeg tror kommer til å vinne. Det har verdens beste AD Carrier (en av spillrollene, journ.anm) som heter Uzi, han er kul å følge med på. Det andre laget, Fnatic, har jeg fulgt med siden jeg startet med e-sport, forteller Håkon Solberg.

– Det er jo Fnatic man blir introdusert til tidlig. Noen andre som er interessante å følge er laget Flash Wolves, legger Carlos Nun̂ez til.

Kampene kan man følge på Riot Games’ kanaler på Youtube og Twitch.