BLE TRUET: Politimannen som har blitt anmeldt skal ha sendt trusler til Anne Brith Davidsen på Snapchat. ILLUSTRASJONSFOTO: TeroVesalainen, pixabay

Politimann truet tidligere blogger på Snapchat

Den tidligere norske toppbloggeren Anne Brith Davidsen har anmeldt en politimann for trusler og for å ha forsøkt å bestikke henne til å ikke anmelde, melder NRK mandag morgen.
Mandag, 4 mars, 2019 - 14:07

Hendelsen Anne Birth Davidsen sikter til kommer fram i boken hennes «Kvinner som hater kvinner» som ble nylig utgitt. Ifølge bloggeren skal hun ha mottatt trusselen på Snapchat. Davidsen skal ha blitt truet med at politimannen skulle ta med seg TV-teamet fra serien Bloggerne, hvor hun tidligere var med, hjem til henne. Her ville politimannen få de til å filme at hun var blitt personlig konkurs. 

Årsaken til konkursen skal ha vært en baksmell på skatten. Denne informasjonen skulle ikke politimannen hatt i utgangspunktet, og det er fortsatt usikkert hvordan han fikk vite dette. Davidsen og Kemneren inngikk etter hvert et forlik, og Davidsen ble ikke slått personlig konkurs. 

Det kommer også fram i boken at hun skal ha vært i kontakt med lensmannskontoret hvor politimannen jobber, senere skal politimannen ha møtt henne for en samtale. Det var under denne samtalen hun skal ha blitt tilbudt penger for å holde kjeft.  

– For meg var det ekstremt sjokkerende at dette kom fra en politimann, sier Davidsen til NRK

Saken er nå under etterforskning hos Spesialenheten for politisaker.  

 

 

Emneord: