Simen Berge er en av flere som allerede har begynt å planlegge fadderuken 2021. Foto: Privat

Planlegger fadderuken 2021

Det er fortsatt over en måned igjen av 2020 og planleggingen av fadderuken 2021 er allerede i gang.
Fredag, 20 november, 2020 - 15:05

Arrangørene ved både Universitetet i Oslo og OsloMet mener det er viktig å forberede seg godt for en usikker smittesituasjon. Journalen har snakket med Embla Jenssen, faddersjef for det samfunnsvitenskapelige fakultet ved UiO, Simen Blankenborg Berge, fadderkoordinator for OsloMet og Tommy Flatby, tidligere fadderleder for fadderstyret ved journalistikk og fotojounralistikk for OsloMet. Disse har alle hver sin erfaring fra forrige fadderuke, og klare meninger om hva som må gjøres for den neste.

Hør på saken under for å finne ut hvordan de ser på arbeidet fremover og hva de tenker må gjøres.