Snart fylles dette rommet opp med studenter som skal bryne seg på kveldens quiz.

Aktiv høst i kjelleren på OsloMet

Samfunnet Bislet jobber aktivt for sosiale tilbud til Oslos studenter. Høstens spennende arrangementer inkluderer både kostymer, ost og gaming.
Onsdag, 9 oktober, 2019 - 19:46

Onsdag 9.oktober er det duket for quiz med Disney-tema på studentpuben i kjelleren på OsloMet. 


Jeanett Andersen er ferdig utdannet sykepleier, og jobber frivillig på Samfunnet på fritiden.

– Quiz er alltid populært, og på onsdager er det som regel alltid fult og hektisk her. Vi har cirka 800 påmeldte på Facebook arrangementet i kveld, men kun plass til de første 300, sier markedsføring, og event-ansvarlig Jeanett Andersen.

Jeanett er en av 170 frivillige som jobber i studentforeningen på Samfunnet Bislet. Hun forteller at på Samfunnet er de opptatt av å lage varierte arrangementer som kan treffe så mange som mulig av de nye studentene. 

 

 

Høstens samarbeidprosjekt

 I høst har de valgt å fokusere på samarbeid med andre studentforeninger.

– Vi kommer til å ha arrangementer i samarbeid med Oslomet-gaming, og Ostesmørbrødforeningen på skolen. I tillegg til våre vanlige arrangementer som quiz og konserter, blir det i høst både spillekvelder og vinkvelder sammen med disse foreningene, sier Andersen.

Medarbeider Tobias Hallén forteller at høstsemesteret på Samfunnet Bislet vil også bestå av sesongbaserte eventer. Han gleder seg spesielt til Halloween-fest med kostymekonkurranser og premier.


Fra venstre: Medarbeider Mari og leder Eirin Kornelia Østensen ser spesielt fram til deres siste arrangement dette høstsemesteret, Jule-konserten.

Trekker folk

-Sesongbaserte arrangementer trekker mye folk. Og det er veldig gøy for oss frivillige å arrangere, da det er noe utenom det vanlige. I tillegg til å tenke på barens målgruppes interesser og hvilke temaer som har vært tidligere tar vi også personlig interesser i betraktning når vi bestemmer hva slags arrangementer vi skal ha.

– I høst har vi også lagt fokus på arrangementer som ikke fører til drikkepress. Det er viktig at studentene kan ha et hyggelig møtested uten å måtte involvere alkohol.


Disse ingeniørstudentene fra Oslomet er begeistret for Samfunnets quizkvelder, og har vært tilstedet på de tre siste. Thea Ødegården

Samfunnet Bislett holder åpent onsdag til fredag førti uker i året, og alle arrangementer er gratis. Aldersgrense 20 år, eller 18 år med gyldig studentbevis.