Fortsatt ingen vannautomat

Vannautomaten som er lovet i P48 er enda ikke på plass.
Tirsdag, 27 oktober, 2009 - 13:42


For tre uker siden fortalte overingeniør ved driftsavdelingen Christian Trampe-Ewert til Journalen at en vannautomat skulle være på plass utenfor Café Eva innen kort tid. Han sa at både plassering og vannuttak var på plass, og at det bare var automaten som manglet. Fortsatt er ingen automat på plass.  Trampe-Ewert forteller til Journalen at han er i dialog med blant annet en fabrikk i Frankrike om levering av en ny vannautomat.

– Det er viktig å finne riktig maskin som har stor kapasitet, sier han.  Han forteller at det er mange maskiner som er tilpasset kontorer, men at disse ikke er gode nok for å håndtere store grupper daglig. Det som skjer når automaten blir overbelastet, er blant annet at den ikke klarer å servere kaldt nok vann.

– Vi jobber fortsatt med saken, forteller Trampe-Ewert.