BLUNDER: Den rutinerte landslagsspilleren, Kosovare Asllani, måtte si sitt eget etternavn da hun skulle ta imot prisen for årets svenske midtbanespiller. Foto: Anders Henriksen, via Wikimedia Commons

Navneflause under svensk prisutdeling

Kosovare Asllani fikk seg en overraskelse da hun skulle ta imot prisen som Årets midtbanespiller.
Tirsdag, 21 november, 2017 - 14:00

Konferansieren Fredrik Berling bommet helt da han skulle du dele ut prisen for årets kvinnelige midtbanespiller under den svenske prisutdelingen Fotbollsgalan mandag kveld. 

Han visste rett og slett ikke etternavnet til stjernespilleren Kosovare Asllani.

– Jeg ble veldig overrasket, og måtte gå fram og si mitt eget etternavn før jeg gikk ned fra scenen, sier Asllani til Expressen.

Stort navn i fotballverdenen

Asllani er en rutinert landslagsspiller med over 100 kamper for det svenske landslaget. Hun spiller nå for svenske Linköping, og har tidligere spilt for både Manchester City og PSG.

– Han burde definitvt ha husket navnet mitt. Når man skal dele ut en pris så må man det. At det skjedde før jeg var kjent er en ting, men at det skjedde nå… Jeg vet ikke hva jeg skal si, sier en skuffet Asllani etter prisutdelingen. 

Møtte ikke opp

TV4 får også kritikk for at de tidligere på kvelden hadde strøket midtbaneprisen fra det direktesendte TV-programmet fordi den mannlige kandidaten Emil Forsberg ikke møtte opp. 

– VI valgte å flytte prisen fordi det er artigere om prisvinnerne er på plass her, forklarer Martin Nersing, TV4s presseansvarlige.

Dette får Asllani til å reagere:

– Jeg håper virkelig ikke at det var den eneste grunnen. Det er litt rart, for midtbaneposisjonen er fryktelig viktig, sier hun.  

 

 

Emneord: