MESH utvider

Tar over det åtte etasjer høye ManPower bygget.
Torsdag, 30 mars, 2017 - 11:03

Grunderkollektivet MESH ble startet i 2013 og var med dét Norges første kontorfellesskap for gründere og entreprenører. Siden oppstarten har MESH gått fra å ha 10.000 til 50.000 besøkende i året. På MESH kan nyoppstartede firmaer leie lokaler og samarbeide med andre gründere og entreprenører. Lokalene rommer ulike event-lokaler, møterom, video- og fotostudio, egen innovansjons-kafé og tilgang til det meste man måtte trenge av utstyr og komfort. Tilbudet er viktig for grundermiljøet i Oslo og for unge som ønsker å starte eget firma, men som er usikre på hvordan de skal komme i gang. 

Tredobler arealet

Nå tar MESH et nytt steg. Fredag 30. Mars åpner MESH splitter nye lokaler over åtte etasjer. Bygget ligger tvers over gaten, og var tidligere ManPowers hovedkontor. MESH tredobler sine arealer og vil nå ha nesten 10.000 kvadratmeter å tilby sine leietakere. Digial leder i MESH, Karl Ove Sørensen håper og tror at alt blir klart til å ønske de nye medlemmene og leietakerne velkommen til åpningen på fredag. 

Trond Reite besøker ofte MESH for å jobbe med sitt prosjekt, “nabodyr.no”. 

- Vi har valgt MESH og er veldig fornøyde med det. Det er et godt teknisk miljø her, og folk er villige til å hjelpe hverandre uten å ta betalt for det.

 

Emneord: 
Tags: